groepsqueeste (gratis)

Wil je een uitgebreid overzicht van alle queesten? Klik op de button!

Op basis van het jaarwiel en de acht jaarfeesten geef ik een queeste. Tijdens een queeste kun je een  stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling op basis van het ritme van de natuur.  Ieder jaarfeest, en dus ook een stap in jouw ontwikkeling, heeft een thema. Dat thema spiegelt wat op dat moment zich afspeelt in de natuur. 

Het jaarwiel in het kort:. 

Jaarfeest Datum Moment Thema
Samhain 31 oktober Nieuw Jaar Oud&Nieuw
Yule 21 december Begin winter Verlang
Imbolc 1 februari De belofte van de lente Vrij
Ostara 21 maart Begin lente Overvloed
Beltane 1 mei Viering vruchtbaarheid Begin
Litha 21 juni Begin zomer Plan
Lamas 1 augustus Oogstfeest Begonnen
Mabon 21 september Begin herfst Oogst

Wat houdt een groepsqueeste in?

Ik wil weer terug naar live. Naar echt contact. Naar bakkies koffie of thee met ouderwetse koekjes als Janhagel, Lange Vingers of Kletskoppen. Het contact waarbij je met z'n allen om de tafel heen zit en gesprekken kunt hebben waar zowel de slappe lach als tranen van verdriet elkaar afwisselen.  Kortom: je bent van harte welkom in mijn huiskamer in Castricum. Ieder jaarfeest kun je meedoen aan een huiskamerqueeste waarin we het thema van het feest bespreken. Je stapt in ieder geval de deur uit met het gevoel dat je weer een stap hebt gezet of je weet welke stap je wilt gaan zetten1

Wanneer is de eerst volgende huiskamerqueeste?

Op 1 mei vieren we Litha; het is het feest van de zomerzomerzonnewende en de tijd van vrolijkheid, kracht en overvloed. Het thema is dan 'PLAN'. De eerste helft van het jaarwiel is om op te ruimen maar nu is het de tijd om uit plannen en uit te voeren.

Donderdag 22 juni ben je om 14.00 uur van harte welkom in Castricum. Het station van Castricum ligt tegen de duinen aan (het strand is ook in de buurt!) dus je kunt er een dagje uit van maken. Het gaat altijd door, tenzij ik ziek ben! Ik doe niet aan een minimum aantal deelnemers en strakke (eind)tijden. 

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt me een berichtje sturen dat je mee wil doen. Deelname is gratis. Voor de koffie, thee en koekjes zorg ik!