1-op-1 queeste

De eerste belangrijke stap heb je al gezet; je wil meer weten over de 1-op-1 queeste. Ik vind het een eer dat je hier een kijkje neemt. Ik hoop dat ik met mijn kennis, kunde en ervaring het vertrouwen van jou krijg zodat jij de coach in jezelf (nog meer) vindt. Ons leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. Hoe meer we ons overgeven aan het ritme van de natuur en onszelf als onderdeel voelen van deze prachtige planeet, hoe makkelijker je mooier je leven word,  En je ook de onverwachte niet altijd leuke cadeautjes kunt uitpakken!

Zit ik hier wel goed?

Als je steeds tegen hetzelfde gevoel aanloopt en je weet niet hoe je er vanaf kan komen, dan zit je hier goed. Of misschien ben je juist op zoek naar een gevoel en lukt het je niet om dat te vinden? Dan is de 1-op-1 queeste wat voor jou. Jij kiest een onderwerp voor de komende drie maanden en ik geef je de handvaten die er voor zorgen dat je altijd jouw eigen held bent. 

Geen vast programma

Als je van te voren wilt weten wat het programma is, dan moet ik je teleurstellen. Ik stem met mijn intuïtie alle oefeningen, vragen en opdrachten op jou af. Het wordt dus een unieke reis! 

Nu kan ik mij voorstellen dat je misschien eerst nog wat vragen hebt. Je kunt altijd contact met me opnemen!

1-op-1 queeste

€ 555,55

1-op-1 queeste

€ 555,55