Bloemen en de betekenis

Bijgewerkt: mrt 25

Een wens

Een van mijn grootste wensen is dat we weer dichter bij de natuur komen te staan. Al heel lang geven we betekenis aan bloemen. De meest bekende is natuurlijk de roos...liefde. Zo hebben alle bloemen een betekenis maar die zijn we veelal vergeten. Hieronder vind je mijn tekeningen van bloemen op zwart papier en de betekenis. Zo weet je welke boodschap je geeft, als je een keer een bloemetje voor iemand koopt!

PS Kom af en toe terug; ik maak ook nieuwe tekeningen. Mocht je een bloem hier niet vinden en je zou graag een tekening en de betekenis willen zien, neem dan contact met me op!


Voor de creatieveling

Ik maak mijn tekeningen op Clairfontaine 250 grams papier of op Etival 300 grams paper. Ik schilder met Windsor&Newton en Talens gouache. Soms werk ik met Sakura Gelly rolls. Alle tekeningen bewerk ik in Gimp en in Canva.

Paradijsvogelbloem

Krokus


Mimosa

Iris


Blauwe roos

Lelie
Anjer

Dahlia


Anemoon

Lotus

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Privacy verklaring 

Algemene voorwaarden

KvK 77137744

© 2021 Met Doortje