Castricum mei 2022

Wat feiten

Hoi, ik ben Dorothea Stoeten (Doortje). Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Daar heb ik tot mijn 28ste gewoond waarna ik ben verhuisd naar Castricum, mijn huidige woonplaats. Ik mag de moeder zijn van twee kinderen 13 en 17 jaar oud. Ik geniet enorm van het bos en het strand waar ik dan ook regelmatig te vinden ben. 

Een heks!

CURRICULUM IMAGINAIRE

Passie ->Transformatie

 

Kernwaarden
- creatief
- behulpzaam
- inzicht/ontdekken
- humor
- natuur

 

Talent -> Snelle degelijke onafhankelijke

onderzoeker


​Missie
Bij alles wat ik doe, moet ik minimaal één van de volgende hashtag achter kunnen zetten:
​#letskeepthelightinoureyesablaze
#groeikunst
#goingbacktonature

Ik ben een heks. Ja. Je leest het goed. (Vergeet even de heksen uit sprookjes dus ik heb geen pukkel op mijn neus of een bezemsteel!) Een aantal jaar geleden las ik het boek Brida van Paulo Coelho en ik had het gevoel dat ik eindelijk mijn pad had gevonden. Inmiddels weet ik dat iedere heks haar eigen verhaal heeft. Ik zie mijn heksenpad als volgt: ik leef zo veel mogelijk in en met de natuur. Ik heb ook ontdekt dat alles uit energie bestaat. We voelen ons het meest tevreden als de energieën in onszelf en om ons heen in balans zijn. Ik erken ook de donkere kant in deze wereld en de donkere kant die wij als mens in ons hebben. Zonder donker kun je immers geen licht zien.

opleiding

Ik heb een jaar en een dag een opleiding gehad bij een heks, waar ik kennis heb gemaakt met rituelen en gebruiken van over de hele wereld. Ik leerde alles over de maan en haar fases, over de seizoenen en hoe je daarop mee leeft en keuzes maakt. Sindsdien leef ik veel meer met het gevoel dat ik met de stroom van het leven mee ga, in plaats van er tegen in. Ik kies er voor om zo veel mogelijk in en met de natuur te leven. Enfin, Ik kan hier uren over praten. Als je meer wilt weten over hekserij dan kun je kijken op de site van Lunadea

Het valt allemaal samen

Als ik niet leer, word ik onrustig. Dan begint het te kriebelen. Ik ben altijd bezig met een opleiding of cursus. De afgelopen jaren heb ik intensief aan persoonlijke ontwikkeling gedaan waaronder het jaarprogramma van 365dagensuccesvol. Ik drink graag een kop koffie of thee met je om je te vertellen wat mij dat allemaal gebracht heeft. Het meest concrete resultaat is deze site, mijn bedrijf en het boek Het Leukste Boek Ooit op gebied van persoonlijke ontwikkeling dat ik heb geschreven en uitgebracht. Deze reis heeft mij duidelijk gemaakt ( en ik ben nog steeds onderweg!) wat ik wil met mijn leven en welke beren ik zelf op mijn weg zet. Ik help anderen met mijn kennis graag een stap verder; dan hoef jij het niet meer uit te zoeken. 

NU

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar manieren om zoveel mogelijk mensen te kunnen ondersteunen op hun pad. Ik ga daarbij er altijd van uit dat de natuur jouw beste gids en coach is. Ik ben 'slechts' een hulpmiddel die jou kennis geeft. Dit vanuit mijn overtuiging dat hoe dichter je ook bij je eigen natuur komt te staan, hoe meer tevreden je bent. En hoe meer tevreden mensen in deze wereld, hoe mooier de wereld is! Oh en ik doe nog meer. Neem ook een kijkje op mijn site   detechnischeengel.jouwweb.nl/ !

Dankjewel

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit verhaal te lezen. Mocht je nog vragen hebben of een keer een kop koffie willen drinken, ga dan naar contact.

 

Liefs, heb het goed.