cover3.jpeg

Het Leukste Boek Ooit

op gebied van persoonlijke ontwikkeling

Wat? Een boek?

Op dit stukje van mijn website kun je info vinden over het boek dat ik geschreven en gemaakt heb. Begin 2018 overleed mijn vader en er zouden nog 5 mensen in mijn directe omgeving volgen.  Ik wist niet zo goed meer wat ik van het leven moest vinden maar door de kennis die ik op had gedaan tijdens de jaaropleiding van 365dagensuccesvol wist ik mijzelf nog wel een helpende vraag te stellen. 'Stel ik weet niet meer wat ik moet doen, maar ik moet toch wat doen, wat zou ik dan gaan doen?'  Het bleek schrijven en tekenen te zijn en binnen drie maanden had ik mijn boek af. Mijn eerste project, als ik terug kijk, op het gebied van Groeikunst!

 

De achterflap tekst

Je hersenen zitten vaak in een soort automatische toestand en het is tijd om ze wakker te schudden: om ze in een andere staat te brengen. Dat moet je in kleine stapjes gaan doen, anders schrikken ze zo, die hersenen. Dit boek met weinig tekst en veel plaatjes, helpt jou om jezelf te ontwikkelen. Jouw leven verandert!

De recencies

Fris, grappig en direct effect

Wat een heerlijk boek! Ik, als moeder van 3 jonge kinderen en een baan van 32 uur, heb zo nu en dan even wat ruimte voor mezelf nodig. En die creëer ik makkelijk met de oefeningen uit dit boek. Geen hoogdravend of zweverig gedoe. Maar makkelijk, fris, grappig én met direct effect! In een paar minuten ben ik uit de sleur van alles wat moet, en weer helemaal terug in mijn energie.

Edith van de A.

Echt heel leuk!

Je bent al de beste versie van jezelf en daar hoef je geen diepgaand onderzoek voor te doen. Oplossingen zijn niet buiten jezelf te vinden. Auteur geeft je eenvoudige handvatten om mee aan de slag te gaan of om simpelweg over na te denken. Een bijzonder goede en grappige introductie in persoonlijke ontwikkeling. Geschikt voor jong volwassenen (18+) tot 100+. Je hoeft er niet veel voor te doen, behalve lezen en toepassen!

Marjan van D.

Verrassend!

Als je denkt dat persoonlijke ontwikkeling én leuk niet samengaan, dan is dit boek een aanrader! Geen gortdroge theorie of zweverig gedoe, maar lekker realistisch en herkenbaar. In ca. 60 korte, vlot geschreven hoofdstukken maak je kennis met o.a.: ‘Truus’ die irritante zeurstem in je hoofd, de vijfsecondenregel die werkt en – mijn persoonlijke favo – de buffet(t)lijst. Persoonlijke ontwikkeling is vooral een kwestie van DOEN. Doen met volle aandacht en in kleine stapjes. Wil jij je stapsgewijs verder ontwikkelingen tot een blijer mens? Lees dan ‘Het leukste boek ooit’!

Els de V.

Met recht het leukste boek ooit!

Wie had gedacht dat een "zelfhulp" boek ook leuk kan zijn!? Hele simpele stapjes met een groot effect. Geen ingewikkeld gedoe, maar lekker gewone-mensen-taal. Je herkent jezelf onmiddellijk en komt er dus ook razendsnel achter wat je valkuilen zijn, en hoe je kan gaan voorkomen dat je daar steeds weer intrapt. Aanrader!

Marieke van D.

Creatief

Leuk geschreven boek! Lekker vlot met fijn lettertype! Boeken over persoonlijke ontwikkeling doen saai aan, maar dat is deze dus zeker niet!!

Roos H.

Het Leukste Boek

Met humor geschreven. Een leuk boek dat je laat nadenken.

Maggie

Sneakpreview

Het Leukste Boek Ooit op gebied van persoonlijke ontwikkeling

We kennen op dit stukje aarde de uitspraak: niets is gratis. Maar deze sneak preview is dat wel. En ik vraag ook geen telefoonnummer, geen e-mailadres, en ik weet dat jij prima zelf kunt bepalen waar je jouw geld aan wilt uitgeven. Maar ik wil wel altijd weten wat ik koop. Jij ook? Daarom heb ik dit voorproefje gemaakt. Op deze manier weet je zeker of het boek jou aanspreekt en of je ook daadwerkelijk de stap kunt en wilt zetten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
PS De informatie over hoe je het hele boek kunt aanschaffen, vind je achteraan.

19.dank.jpeg

Te koop bij iedere reguliere (online) boekhandel

Zoals via de uitgeverij Leessst.

Of via bol.com.

Wil je eerst een stukje lezen, scroll dan verder naar beneden 

voor een sneak preview.