Groeikunst

Groeikunst is mijn verzamelnaam voor alles wat ik creëer. Kunst is voor mij vrij van regels. Van wetten en protocollen. Het is een kunst om kunst te maken want ik kan mezelf niets opleggen als ik vanuit mijn gevoel iets tastbaar wil maken. Wat ik maak, kan ook nooit fout zijn of niet goed (genoeg). Het is van mij. En dan is imperfect juist mijn perfectie. Het enige wat ik hoeft te doen om kunst te creëren is mijn gedachten over wat kunst is, of zou moeten zijn, naast me neer te leggen. 

🖼️

Misschien heb ik nu mijn eigen kunststroming omschreven; Groeikunst. Kunst gericht op het durven voelen en uiten van wat er in je hoofd en hart leeft. Zonder terughoudendheid. Open en eerlijk. De moed van en voor kwetsbaarheid. Zodat je groeit. Jezelf (meer) accepteert. Jezelf deelt. Laten zien wat je echt voelt en denkt.  Dus geen maskers (meer).

🖼️

Hieronder vind je de verzameling van mijn groeikunst. 

Liefs, heb het goed. 


Nieuwe koers

Het afgelopen half jaar zat ik een dal. Al wist ik dat er ooit licht aan het eind van de tunnel zou zijn, was ik het leven op deze planeet aardig zat. Ik was naar mijn idee 3 jaar teruggeworpen in de tijd. Op alle gebieden, (geestelijke) gezondheid, relaties, werk en geld was mijn cijfer eind januari naar een 1 (met een 10 als top) gezakt.

Lees meer »