Doortje, uitvindster Groeikunst
Natuurlijk
1-op-1 coaching programma

De eerste belangrijke stap heb je al gezet; je wil meer weten over het Natuurlijk 1-op-1 coaching!

Leuk dat je hier bent!

Je kunt hetzelfde blijven doen en een ander resultaat verwachten. Of je kiest voor iets anders en voordat je het weet heb je wél een ander resultaat.

 We gaan drie maanden samen op reis. Er is geen vast programma maar je krijgt de garantie dat de antwoorden op je vragen tegenkomt. Als dat niet zo is, krijg je zonder discussie je geld terug.

Hoe? 

Maatwerk

Een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en wat de natuur ons biedt.

1-1,5 coaching per week

Of meer omdat het zo uitkomt. Soms krijg je een opdracht mee, een oefening of en vraag. Zodat je resultaat ziet en voelt.

24/7 vragen stellen

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je. Even kunnen overleggen is gewoon fijn. Punt.

Je hebt alle antwoorden al in je. Je hebt alleen nog de juiste vragen, oefeningen en opdrachten nodig!

Voor het magische bedrag van €555,-  resultaat!

dwingelderveld.jpg

Wil je eerst weten of we wel samen op reis kunnen? 

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. We beginnen dan met het trekken van een orakelkaart. Dus het levert je altijd wat op!

009 (2).jpg

Even voorstellen

Hi, ik ben Dorothea. Al bijna 10 jaar leef ik zoveel mogelijk in en met de natuur. Het is een reis die ik graag met jou wil delen. Ik ervaar mijn leven zo veel meer bewust. De tijd vliegt niet meer voorbij zonder dat ik weet wat er precies gebeurd is. Ik voel dat ik de regie heb. En door de reis in mijn persoonlijke ontwikkeling (365dagensuccesvol, toptraject Jawi Bakker, Vrouw&Verbinding) maak ik een unieke combinatie met natuur, persoonlijke ontwikkeling en mijn heldervoelendheid: Groeikunst!